14. juli 2010

Skremmende kvæll..

Alfa hime igjen etter et par timer hos vet.

.. Vi var på camping i dag og koste oss skikkelig, fikk besøk av Marthe og Stian etterhvert også- veldig trevlig sommerkos :) Bikkjene koste seg hvertfall.

Men når vi var oppe ved vogna igjen etter å ha bada endel og vært nemme vannet blei Alfaungen min veldig rar.. Kom med rare lyder, brakk seg og var helt pudding.
Lå helt rolig i buret, men så gikk a en runde og kom med de merkligste lyda.. Jeg kjente på magan hennes og da var a helt stinn!
Detta likte jeg ikke i deeet hele tatt.. Så heiv meg i bilen, Alfa fikk sitte foran..

Når vi kom til vet. var det nesten så ho ikke orka å gå :(
Tok røntgentegn og det vi så på bildet var at magan var helt oppblåst! Det var hakket føre ho hadde hatt magedreingin! Jeg blei superredd, så blei litt sipping.. Men ho fikk no væske og blei litt kvikkere så vi satt og venta ei stønn.. Dom som jobba der var og er kjempeflinke.

Så skulle dom ta ei sonde nerri magan på a for å få opp luft og slim, for ho slæva en hel nigeriafoss stakkars.. Tannkjøttet som var helt grått blei helt fint og rosa når ho fikk bedøvelse :) Kunne ikke ta nerri den sonden uten no bedøvelse, men dom måtte ha i såpass bedøvelse at dom kunne hatt full bedøvelse av en 10kg hund. Vet. sa at Alfis var ei skikkelig seigliva ei, hehe, gode Alfajenta mi.. <3>
Fant ikke helt ut hva detta kan ha vært.. Ho kan jo ha fått et stikk, men må værra no med magen sea ho slæva så utrulig fælt.. Var noe rart som blokkerte liksom.. Uff, ske ihvertfall se ekstraekstraekstra etter ho når vi er på stranda nå framover.. Tør nesten ikke la ho bade tenker jeg.. Rart om det var pædd æv.. Dom klarte liksom ikke helt plassere hva ho har vært borti.

Uuuuusj er så leit når sånt skjer med bestevenna våres :(
Nå sitter jeg nemma i sofan mens ho sover..

Alfa <3>
Sikla masse!

Ganske pjusk Alfamor :/

3 kommentarer:

  1. Uffda, god bedring til Alfa. Krysser fingre for at dette aldri skjer igjen!

    SvarSlett
  2. Huff, stakkars Alfarius! Ser ikke mye pigg ut der nei.....
    Holder med Line, måtte det aldri skje igjen!

    SvarSlett